top of page

Segona edició, 2013

En la segona edició de la prova s'hi van apuntar fins a 253 participants. Un augment de participació donada per l'augment de popularitat de l'esdeveniment. En aquesta edició a més de fer algunes modificacions al recorregut per a fer-lo més divertit es va realitzar una cursa infantil que va ser éxit de participació (fins a 30 nens i nenes). Francesc Marsol amb un temps de 44 minuts i 59 segons va ser el vencedor de la prova absoluta.  Pots recordar l'edició tot veient les fotos que trobarás en l'apartat "Galeria".

Tercera edició, 2014

En la tercera edició de la prova fins a 221 participants van córrer i caminar pels camins del Cogulló. En aquesta edició es va donar continuïtat a la cursa infantil amb una nombrosa participació. Francesc Marsol amb un temps de 45 minuts i 6 segons va revalidar el títol de vencedor de la prova absoluta. Pots recordar l'edició tot veient les fotos que trobarás en l'apartat "Galeria".

Edicions anteriors

Primera edició, 2012

En la primera edició de la cursa i caminada van participar fins a 155 esportistes entre corredors i caminadors. El guañador de l'edició va ser Ivan Menchón de Balaguer amb un temps de 42 minuts i 44 segons. Pots veure les fotos de l'edició a "Galeria".